Particulieren

Alle types textiel

Laat uw kledij wassen, drogen of strijken

Onze droogkuis is het uitgelezen adres om uw kledij te laten wassen, drogen of strijken. Wij ontvangen al onze klanten met de glimlach en hechten veel belang aan kwaliteit. In onze zaak gaan we dan ook uitsluitend aan de slag met geavanceerde apparatuur en milieuvriendelijke wasmiddelen.

Van dagelijkse kledij en speciale stukken uit leer of daim tot beddengoed en gordijnen, wij hebben ervaring met vrijwel alle types kledij en textiel. Aan bedrijfskledij hebben we een aparte pagina gewijd.

Logo Gashi Nieuwkuis 01
Dry cleaning clothes. Clean cloth chemical process. Laundry industrial dry-cleaning
Dry cleaning clothes. Clean cloth chemical process. Laundry industrial dry-cleaning
Close-up woman ironing clean linen on the ironing board
Gratis parking

Uw was na 2,5 werkdagen klaar

U kan ervoor kiezen om uw garderobe alleen te laten wassen of daarna ook te laten strijken. Ongeacht uw voorkeur staan wij garant voor een snelle service. Na 2,5 werkdagen zijn wij vaak al klaar!

Wanneer u zich met de auto verplaatst, kan u die op onze gratis parking kwijt. Qua betaalmogelijkheden bieden we cash, Bancontact en Payconiq aan.

Favicon 06
Gashi Nieuwkuis

Uw wasgoed laten ophalen in de regio rond Oostkamp?

Contacteer ons dan voor meer informatie!

In Oostkamp & omgeving

Wasgoed aan huis ophalen & terugbrengen

Een grote troef van onze droogkuis is dat we een afhaaldienst voor wasgoed hebben. In de ruime regio rond Oostkamp halen we was aan huis op en brengen we die keurig gereinigd terug.

We doorkruisen onder meer Beernem, Oedelem, Ruddervoorde, Hertsberge en Wingene. Gelieve ons een bericht te sturen als u meer informatie over onze werkwijze en tarieven wenst.

Dry cleaning clothes. Clean cloth chemical process. Laundry industrial dry-cleaning